Ja FC Fredericia tabte i Silkeborg, men husk på de havde igen – igen solgt næsten et halvt hold siden efterårsturneringen, hvor de på glimrende vis spillede sig i top 6 og samtidig igen kom blandt de sidste 4 hold i pokalen.

Efter at have slået Aab – OB og Lyngby i 2 kampe. Dette på trods af, at man gang på gang kunne læse i avisen, dårlig lodtrækning, lave budgetter og over matching, vi har ikke en chance, altid en masse undskyldninger.

Vrøvl engang blev Herfølge Danmarksmester, OB slog Real Madrid over 2 kampe, Skagen slog Brøndby, Danmark blev europamester, Hobro og Vendsyssel kunne også rykke i ligaen, og der er mange andre eksempler. Så selvfølgelig kunne Fredericia have slået Silkeborg,og rykke i ligaen, men ikke med et halvt nyt hold, der ikke var sammenspillet.

Hvad gør vi så, få åbnet klubben så andre interessenter kan komme til med kapital. Vi skal have råd til at beholde gode spillere, fremfor igen og igen, at sælge, når det lige går så godt. Det er ikke rimeligt overfor holdet, trænerne og tilskuerne.
Så kommer vi aldrig videre. Vi skal videre.

Der spilles for for lidt tilskuere, til tider under 1000, ca. 300 til Vendsyssel. I snit 1100 hjemme og 1500 for alle kampe, men det er stadig i den nederste tredjedel af divisionen.

Uanset vi spiller i top 6. I Lyngby var der 4400, jeg tror vi var 1200 i Fredericia, og i Silkeborg var der 5500. Når vi så i pokalen trækker hold som FCK, OB, Aab så må der godt slåes på stortromme og skabes noget Hype. og ikke kun skrive at det kan vi ikke, og vi har ikke råd, og et meget mindre budget

Når vi spiller hjemme, skal der ske noget, så lav nogle forkampe med drenge eller pigespillere gerne her fra byen, sikke en oplevelse, de vil være stolte over at skulle spille for 1100 tilskuere, og der vil sikkert også komme forældre, søskende, bedsteforældre, kammerater, venner og bekendte, og hvem ved måske bliver de interesseret i at gå til fodbold

Der kunne også arrangeres showkampe mellem de handlende, politikere og erhvervsfolk.

Spillerne kunne spille fodbold tennis inde på Axeltorv om lørdagen og præsenterer sig.

I pauserne i kampene kunne forskellige idrætsgrene præsentere deres sport.på stadion.

Reklamer for kampene på kommunens flotte LED skærme op til kampene og i gratis annoncering i aviserne. Klubbens ungdomsafdeling må på mærkerne og der skal skaffes nogle flere samarbejdsklubber udover de par klubber der er i byen p.t. så man selv kan fostre talenterne, og holde på dem og ikke som idag hvor de forsvinder allerede som unge talenter til andre klubber.

Flere tilskuere ville jo være en gevinst for klubben, entre og omsætning, en bedre stemning, til kampene og det vil glæde spillerne.
Klubben har næsten eneret til et stadion, med 2 flotte tribuner, flot lysanlæg, varme i græstæppet, en flot kunstgræsbane til kr. 6 millioner, så er det ikke nok at rende og spille for så få mennesker. Der skal ske noget når vi spiller på Monjasa. Kom nu og gi noget tilbage til byen.

Selvfølgelig giver det mening at tale om returkampen mod Silkeborg. Der er grund til at komme ud og hylde holdet for endnu et flot pokaleventyr, hvor man gang på gang har trodset forudsigelser, om hvor svært og umuligt det er.

med venlig hilsen
Hans Thomassen
Krengerupvej 60