KIF Kolding spillede en hård kamp mod Skjern i en kamp, der endte uafgjort med en score på 24-24. KIF Kolding havde en stærk start og ledte med tre mål, men Skjern kæmpede hårdt for at komme tilbage og udligne i anden halvleg.

Efter kampen udtalte KIF-træner Kristian Kristensen sig om holdets præstation i kampen.

– Jeg er drønærgerlig. Vi havde en jævn kamp, de bølgede op og ned og i 2. halvleg havde vi overtaget, men var ikke dygtige nok til at lukke tingene, sagde han til klubbens Facebook-side.

Kristensen fortsatte med at diskutere holdets reaktion på kampens resultat.

– Vi har talt om, at vi er bitre, og det er et sundhedstegn. Vi havde muligheden, og to point havde gjort en verden til forskel, men et point er bedre end nul. Nul havde betydet, at vi var spillet helt væk i forhold til andenpladsen, forklarede Kristian Kristensen.

KIF-træneren erkendte også vigtigheden af ​​at få spillerne tilbage på rette kurs inden mandagens kamp mod Aalborg

– Vi skal få spillerne friske igen, og vi har en frisk trup bortset fra skader, og derfor er jeg tryk nok, sagde Kristensen.

Selvom Kristensen var skuffet over holdets præstation i kampen mod Skjern, understregede han vigtigheden af at bevare fokus og optimisme fremadrettet. KIF Kolding har stadig mulighed for at nå deres mål og fortsætte deres succesrige sæson, og det vil kræve hårdt arbejde og dedikation fra både spillere og trænere.