Meget skal gå galt, hvis KIF Kolding skal ud i overlevelseskampe i håndboldligaen mod et 1. divisionshold. Det sker efter, at holdet besejrede Skanderborg Håndbold med 29-25 på udebane.

Sejren blev grundlagt af KIF Kolding i første halvleg, hvor Skanderborg Håndbold havde det mere end svært angrebsmæssigt. Midtvejs i første halvleg stod der 9-6 til KIF Kolding, da Thor Christensen satte bolden i netmaskerne til en reducering for hjemmeholdet.

Derfra gik der seks minutter, før Skanderborg Håndbold kom på tavlen igen. Det skete med en reducering til 11-7, og det symboliserede de store kvaler, som hjemmeholdet havde angrebsmæssigt.

Det kunne også aflæses på pausestillingen, der var 18-12 til KIF Kolding, efter at en storspillende Sander Øverjordet satte første halvlegs sidste scoring ind for gæsterne.

Skanderborg Håndbold lagde sig dog ikke ned. Helt tæt blev det med 13 minutter igen, da Lars Mousing reducerede til 23-22, men det lykkedes ikke Skanderborg Håndbold at få udlignet, selvom de havde chancen til det flere gange.

KIF Kolding endte i slutfasen med at trække lidt fra igen og sejrede med 29-25, da Mathias Hedegaard satte en tyk streg under, at KIF Kolding nu er snublende tæt på at sikre sig en ny sæson i ligaen.

KIF har to kampe tilbage af nedrykningsspillet, hvor de har fire point ned til TTH Holstebro på sidstepladsen. Dermed skal der gå meget galt, før koldingenserne kommer i nedrykningsfare.

Næste gang de skal i kamp, er mod netop TTH Holstebro på udebane den 14. april.