KIF Koldings rutinerede keeper, Tim Winkler, skifter til Skjern på en et-årig aftale.

Skjern meldte mandag ud, at de mister Robin Haug til sommer, og tirsdag har de meldt ud erstatningen bliver en velkendt en af slagsene. Tim Winkler forlod Skjern for snart ni år siden for at dage til HC Midtjylland. Siden har tørnet ud for HC Midtjylland, Ribe-Esbjerg og nu er han i gang med det sidste have år i KIF Kolding inden, at turen går til Skjern igen.

– Jeg har været utrolig glad for min tid i Kolding. 2,5 år med blandet sportslige resultater, hvor vi både overrasker stort første år og desværre skuffer sidste sæson. I år håber og tror jeg på, at det kan blive rigtig spændende og jeg glæder mig til at være en del af det. Samtidig bliver det forhåbentligt et rigtig sjovt forår i KIF Kolding, siger Winkler.