KIF Kolding er ude af pokalturneringen. Det sker, efter de på dramatisk vis tabte 24-23 til Nordsjælland på et straffekast efter tid.

KIF Kolding var på forhånd udråbt som favoritter til opgøret i ottendedelsfinalen i pokalturneringen. KIF kom planmæssigt fra start og var i front med 7-4 efter ni minutter. Målene haglede ind bag Nordsjællands keeper, Jimmi Andersen, som midtvejs i første halvleg blev erstattet af den unge Magnus Petersen, der fik noget bedre fat.

Langsomt, men sikkert, åd Nordsjælland sig tilbage i opgøret. Efter 24 minutter var stillingen 12-11 til KIF i opgøret, der udviklede sig til en forsvarskamp efter den målrige indledning. Ved pausen havde Nordsjælland fået udlignet til 13-13, og i anden halvlegs indledning fortsatte de opturen.

Målene væltede pludselig ind. Nordsjælland kom foran med 19-14, og overraskelsen begyndte for alvor at lure, men der ventede en dramatisk afslutning på kampen. Det startede med et direkte rødt kort til KIF-keeper Magnus Brandbyge efter 42 minutter ved stillingen 20-17.

Derfor måtte Rasmus Døssing stå resten af kampen i KIF-målet, og det gjorde han ikke dårligt. Nordsjælland gik i stå angrebsmæssigt, og da stillingen var 20-19 med 13 minutter tilbage af opgøret, forlangte det nordsjællandske hjemmehold timeout.

Lige lidt hjalp det. Til gengæld havde KIF også mere end svært ved at score i den periode. Det lykkedes gæsterne at udligne til 20-20, men de kom ikke foran. De fik ellers muligheden, da Justin Müller lavede en fejlaflevering med et minut igen ved stillingen 23-23.

KIF Kolding forlangte timeout, da der var 34 sekunder tilbage af kampen. KIF-træner Kristian Kristensens oplæg lykkedes ikke. Oliver Norlyk lavede en fejlaflevering med 16 sekunder igen, og så stod Nordsjælland med matchbolden igen. Med ti sekunder igen forlangte hjemmeholdet timeout, og det endte med, at Oliver Klarskov fik tilkæmpet sig et straffekast, begået af Martin Risom i kampens allersidste sekund.

Straffekastet tog Jeppe Cieslak sig af, og han satte kynisk bolden ind bag Rasmus Døssing til slutresultatet. Dermed er KIF Kolding ikke med i bowlen, når der søndag trækkes lod til kvartfinalerne.