I en medrivende kamp, der så begge hold vise glimt af genialitet og nervøsitet, trak KIF Kolding det længste strå og sikrede sæsonens første sejr med en 30-33 udebanesejr over TMS Ringsted.

Kampen startede med et åbenlyst momentum i favør af KIF Kolding. Allerede efter de første fem minutter var det klart, at TMS Ringsted havde svært ved at finde netmaskerne, og de lå under med 1-3. KIF udbyggede føringen til 4-8 efter 12 minutter, et tidspunkt hvor det så ud til, at de kunne løbe fra TMS.

Efter 26 spændende minutter lød stillingen på 12-16 til KIF. Men som halvlegen nærmede sig sin afslutning, viste TMS tegn på et comeback. De formåede at indhente noget af det tabte terræn og gik til pause med en næsten indhentet stilling på 15-16. TMS havde en gylden chance for at udligne, men den forpassede de i de sidste sekunder af halvlegen.

Den anden halvleg startede, som den første sluttede: i højeste gear. KIF kom ud fra omklædningsrummet og udbyggede deres forspring til 18-21 efter 40 minutter og til 20-24 fire minutter senere.

Men TMS gav ikke op. Med bare syv minutter tilbage af kampen var det som om, at KIF pludselig mistede pusten. TMS udlignede til 25-25 takket være et mål fra Tobias Nielsen. Joachim Møller bragte TMS foran med 29-27 efter 53 minutter, og et comeback syntes at være i luften.

Men det skulle ikke være sådan. I kampens døende minutter viste KIF karakter og sikrede sig en 30-33 sejr. TMS Ringsted, der ellers havde vist så meget styrke i midten af anden halvleg, gik ned angrebsmæssigt og kunne ikke holde trit.