I en intens og actionfyldt håndboldkamp på udebane, sikrede Aalborg Håndbold sig en sejr på 28-26 mod KIF Kolding, hvilket cementerer deres position i toppen af den danske håndboldliga.

Fra starten af kampen satte Aalborg et højt tempo og dominerede første halvleg. De gik hurtigt i front og opbyggede en imponerende føring på 16-6, inden de gik til pause med en føring på 17-10.

I anden halvleg var det en anderledes kamp. Aalborgs koncentration begyndte at svigte, hvilket gav KIF Kolding mulighed for at kæmpe sig tilbage i kampen. Hjemmeholdet udnyttede dette momentumskifte og reducerede Aalborgs føring til 22-19 midtvejs i halvlegen.

Kampen spidsede til i de sidste minutter, hvor KIF Kolding havde to gyldne muligheder for at udligne resultatet.  Hjemmeholdet misbrugte de disse chancer, og Aalborg kunne dermed gå fra kampen som sejrherrer med en 28-26 sejr.

Med denne sejr forstærker Aalborg deres position i ligaen og er nu fem point foran Fredericia Håndboldklub, der ligger på andenpladsen, men Fredericia har spillet en kamp færre. På den anden side finder vi KIF Kolding, der nu er á point med Lemvig-Thyborøn på ligaens sidsteplads.