I kampen onsdag aften mellem TTH Holstebro og KIF Kolding var der klasseforskel, da TTH vandt med 38-29.

Kampen startede tæt, hvor TTH Holstebro kun førte med et enkelt mål efter 13 minutter, da stillingen var 6-5. Men hjemmeholdet fandt hurtigt rytmen og formåede at udbygge føringen. Efter 22 minutters spil stod der 14-10 på tavlen i TTH Holstebros favør.

Ved pausen havde TTH Holstebro fået skabt en fornuftig afstand, da de gik til pause med en føring på 18-13.

Efter pausen kom KIF stærkt ud af startblokken. Efter kun 33 minutters spil var føringen skrumpet til tre mål, 18-15. Men det stoppede ikke TTH. Ni minutter senere, i det 42. minut, havde TTH Holstebro formået at skabe en føring på hele ti mål, da stillingen var 27-17.

Til trods for KIF Koldings ihærdige forsøg på at komme tilbage i kampen, holdt TTH Holstebro fast i deres dominans. Da hornet i hallen lød efter de 60 minutter, viste måltavlen 38-29 til TTH Holstebro.

Med sejren kravler TTH op på tiendepladsen i tabellen, mens KIF er på 12. pladsen.