Lørdag eftermiddag blev der spillet en intensiv håndboldkamp, da KIF Kolding og Nordsjælland Håndbold mødtes i Sydbank Arena i Kolding. I en kamp, hvor føringen skiftede flere gange, og dramaet blev holdt intakt lige til den sidste sekund, trak Nordsjælland det længste strå med en sejr på 29-28.

Kampen startede tæt med KIF Kolding, der havde en snæver føring på 5-4 efter de første syv minutter. Ved det 18. minut udbyggede KIF deres føring til 12-9, da Bjarke Christensen nettede på kontra. Men Nordsjælland lod sig ikke kue og med Gustav Bruun, der udlignede på kontra i det 23. minut, voksede gæsternes selvtillid. På dette tidspunkt havde KIF skiftet deres målmand, Magnus Brandbyge, ud med nyerhvervelsen Anton Hellberg.

Holdene gik til pause med Nordsjælland foran med 15-14, hvilket var en antydning af den spænding, som anden halvleg ville bringe.

Efter pausen fortsatte kampens høje tempo. 39 minutter inde i kampen bragte Sander Øverjordet, som var tilbage fra skade, KIF Kolding foran med 21-20. Men Nordsjælland vendte hurtigt bøtten og førte 23-21 efter 44 minutter. Seks minutter senere havde gæsterne udbygget deres føring yderligere til 26-23. Dog var KIF Kolding ikke færdige endnu. Bjarke Christensen sørgede for udligning til 26-26 med kun fem minutter tilbage på uret.

Dramaet kulminerede i kampens sidste øjeblikke. Med Nordsjælland i front med 29-28, havde KIF Koldings Sander Øverjordet chancen for at udligne, men hans skud ramte stolpen i det sidste sekund.