KIF Koldings målvogter Magnus Brandbyge forlader KIF Kolding, når hans kontrakt udløber til sommeren 2024.

Den 26-årige målvogter kom til KIF Kolding i sommeren 2022 og har ydet en stæk indsats for klubben, og i den seneste sæson leverede han den næst højeste redningsprocent i Herreligaen.

– I KIF Kolding har vi haft en sikker skanse i Brandbyge, som fra sommer har valgt at søge nye udfordringer – og det har vi selvfølgelig en forståelse for. Vi er helt overbevist om, Magnus vil lukke døren ordentligt og give alt for KIF Kolding resten af sæsonen” udtaler sportsdirektør i KIF Kolding, Lars Christiansen.

– Jeg har været utrolig glad for min tid i KIF Kolding. Jeg har mødt en masse gode mennesker både på holdet og omkring holdet. Jeg er meget taknemmelig for at Kolding i sin tid gav mig muligheden for at spille i den bedste danske håndboldrække. Jeg vil give alt for at få den bedste afslutning på min tid i KIF Kolding, og derefter håber jeg alt det bedste for klubben i fremtiden, siger Magnus Brandbyge.

Siden Magnus Brandbyge kom til KIF Kolding i sommeren 2022, har han indtil videre spillet 36 kampe for klubben.

https://www.ibc.dk/fredericia-middelfart/uddannelser/hf-og-vuc/