Ismail Kurt Ulusoy, indehaver af Kurt’s Kaffebar, ser frem til Sommerrock. Under morgensolens stråler deler han sine planer, som han har lavet sammen med sit personale til kaffebaren.

Sommerrock i Fredericia er en festdag, alle er glade og der er god musik i byen. Det er det første folk på Kurt’s kommer i tanke om, da samtalen falder på fredags “byfest” i Fredericia.

– Jeg glæder mig til Sommerrock. Det plejer at være en festdag, hvor glade mennesker samles i byen og skaber liv og glade dage. Det plejer at være en dag, hvor vi har run på. Det er en rigtig god dag for os, og vi er forberedt ved at have kaldt alt personale på arbejde, så vi er klar til at betjene de forhåbentligt mange kunder, der kommer forbi, siger Ismail Kurt Ulusoy.

Ulusoy mener, at bybegivenheder som Sommerrock er vigtige for livet i byens centrum:

– Jeg synes, det er fedt, når der sker noget i byen. Det er med til at skabe liv for butikkerne, da det tiltrækker folk til at komme ind i byens centrum og bruge byens butikker.

Han deler også, at de vil gøre noget ekstra for denne begivenhed:

– Vi kommer selv til at gøre noget ekstra ud af det med fadølsanlæg udenfor, og vi vil også have drinks. Vi kommer til at lave gin hass, vodka/red bull og rom og cola, slutter han.