Jesper Juelsgård er alderspræsident i FC Fredericia, og hans karriere nærmer sig sin afslutning, men en pokalsemifinale kan være i vente, hvis fredericianerne bevarer deres føring fra den første kvartfinale mod Lyngby.

FC Fredericia overraskede i den første kvartfinale og vandt 3-2 over Lyngby efter at have været foran 3-0 undervejs. Selvom det var irriterende for Fredericia, at Lyngby fik reduceret, var det tydeligt, at fredericianerne var stolte af deres indsats.

Nu venter en returkamp på Lyngby Stadion, hvor alt stadig er muligt, og det var målet. Men med en dåbsattest, der siger 34 år, og 35 til januar, er det ved at være sidste chance, hvis Juelsgård skal opleve noget stort i pokalturneringen. Og det ville være stort, hvis FC Fredericia når semifinalen for anden gang i klubbens historie.

– Nu skal vi først nå dertil. Det vil være stort og sjovt på dette tidspunkt i min karriere. Men der venter en hård kamp på søndag, understreger Juelsgård.

Han ser, på trods af udsigten til en hård kamp, muligheder for at avancere.

– Chancerne er endnu bedre end før kampen. Det er ikke dårligt at være foran før en returkamp, så jeg ser gode muligheder, siger Juelsgård.

Da Lyngby reducerede til 3-2 med 20 minutter tilbage, kunne man frygte et stormløb mod FC Fredericias mål, men det skete ikke. Faktisk var FC Fredericia selv tæt på at øge til 4-2 i slutningen af kampen.

– Vi spillede os frem til gode situationer. Vi havde gode chancer i anden halvleg, men kom også lidt under pres, da deres fight intensiveredes. Vi forsøgte at spille vores spil, og vi mistede også bolden i farlige situationer, forklarer Jesper Juelsgård.

På søndag er der ingen tvivl. Lyngby vil angribe, da de skal indhente FC Fredericias føring. Det betyder dog ikke, at FC Fredericia vil gå på kompromis med deres spillestil, som ikke er defensiv.

– Overhovedet ikke, afslutter Jesper Juelsgård uden tøven.

Returkampen mellem FC Fredericia og Lyngby spilles søndag kl. 18:00.