Siden 1999 har John Kristensen været bosat i både Spjald, København og Fredericia, men arbejdspladsen har gennem hele perioden heddet DLG. Fredag d. 5. april har han 25-års jubilæum i koncernen.

Tirsdagen efter påske i 1999 havde John Kristensen første arbejdsdag som driftsoperatør på fabrikken i Spjald. Egentlig havde han mest et billede af DLG som et sted, hvor man fik ”støv på lungerne”, men efter en rundvisning kunne han med egne øjne se, at den virkelige verden så ganske anderledes ud.

Efter 4,5 år som driftsoperatør i Spjald, hvor John er født og opvokset, bliver han tilbudt en stilling som planlægger på DLG’s daværende hovedkontor i hjertet af København. I begyndelsen sagde han nej, men han var alligevel fristet af muligheden, som han i sidste ende valgte at takke ja til.

– Jeg tror, fabrikkerne i hele landet havde brug for en fagmand, der vidste, hvad det betød, når de ringede ind og fortalte, at de skulle have skiftet en ’kineserhat’ i produktionen.

Kollegaer beskriver John som værende en åben og hjælpsom person med en god jysk humor, der er ’DLG’er’ helt ind i sjælen.

Det faktum, at John lever og ånder for sin arbejdsplads, er også en af årsagerne til, at han flytter med DLG tilbage til Jylland, da det bliver besluttet, at der skal bygges et nyt hovedkontor i Fredericia. Her er han i dag teamleder for syv medarbejdere i Tank- og Fabriksplanlægning.

Både fagligt og socialt har John i 25 år været med til at skabe sammenhængskraft på tværs af organisationen. Blandt andet har han gennem en årrække været formand for DLG’s Personaleforening, hvor han har været med til at stable en lang række arrangementer på benene.

Han har også i mere end 10 år været medlem af DLG’s repræsentantskab, og siden 2022 har han været medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i koncernen. Hans mærkesag er, at DLG skal være en arbejdsplads, som kollegaerne er glade for at være en del af.

John er 51 år og bor i dag med sin forlovede, Lina, i Fredericia.