JCI Danmark fortsætter sin spændende rejse gennem landet og gør sit næste stop i Fredericia d. 17. april. KM Telecom Denmark er værter for det første møde om personligt lederskab, under overskriften; ”Følger du strømmen, eller sætter du retningen som leder?” Et møde der ikke blot sigter mod personlig vækst, men også professionel udvikling.

Denne rejse blev indledt i januar måned, da JCI Danmark først blev introduceret for ambitiøse unge i Vendsyssel. Introduktionen er fortsat gennem en række velbesøgte netværksarrangementer i Brønderslev. JCI Danmark, en del af verdens største netværk for unge ledere og iværksættere, fortsætter med at engagere og inspirere unge over hele landet gennem en række lokale og nationale initiativer, projekter og
arrangementer.

Med Fredericia som det næste stop på rejsen og med KM Telecom Denmark som værter vil JCI Danmark inspirere ambitiøse mennesker imellem 18 og 40 år med en workshop om personligt lederskab. Deltagerne vil få mulighed for at lære og udvikle sig både personligt og professionelt med ligesindede fra mange forskellige brancher.

– Vi er begejstrede for at bringe vores rejse til Fredericia og samarbejde med KM Telecom Denmark for at levere et spændende og givende møde om personligt lederskab, udtaler Steen Mølkjær, National President (Formand) for JCI Danmark.

– Vi tror på at inspirere og støtte ambitiøse unge til at realisere deres fulde potentiale, og dette møde er et skridt i den retning. Mødet om personligt lederskab vil fokusere på nøgleaspekter af lederskab, herunder selvrefleksion, kommunikation og strategisk målsætning. Deltagerne vil få praktiske værktøjer og indsigt til at vokse både personligt og professionelt.

Om JCI Danmark:

JCI Danmark er en del af Junior Chamber International, en verdensomspændende organisation for ambitiøse unge mennesker mellem 18 og 40 år. Organisationen arbejder for at give medlemmerne mulighed for at udvikle sig personligt og fagligt gennem træning og netværksmuligheder – særligt indenfor ledelse herunder projektledelse og selvledelse.

https://www.ibc.dk/fredericia-middelfart/uddannelser/hf-og-vuc/