En beboer på 6. Julivej i Fredericia vågnede tidligt i weekenden til lyden af en hammer, der knuste et vindue i hans bolig. En manden forsøgte at stjæle en designerlampe fra ejendommen men blev overrasket af ejeren.

– Ejeren anråbte gerningsmanden, som er beskrevet som en mand i mørke bukser med en grå hættetrøje, trukket op over hovedet. Gerningsmanden flygtede i vestlig retning på en sølvgrå mountainbike. Han er omkring 180 cm høj og kraftig af bygning, fortæller Vicepolitikommissær, Mikkel Ross.

Det er endnu ikke lykkedes politiet at finde den mistænkte.

Ejendommens vindue, der blev knust med en hammer, var cirka to meter over jorden. Dette har nok ligeledes været en del af årsagen til at forsøget mislykkedes.

Politiet efterlyser nu enhver, der kan have set eller hørt noget mistænkeligt i området omkring 6. Julivej tidligt søndag morgen, om at kontakte dem.

– Hvis du har set eller hørt noget, bedes du ringe 114, opfordrer Vicepolitikommissær, Mikkel Ross.

Indtil videre fortsætter politiets efterforskning, mens de forsøger at spore den mistænkte. I mellemtiden rådes borgerne til at være ekstra opmærksomme på hvad de stiller i deres vindueskarm.