Sydøstjyllands Politi oplyser tirsdag, at der mandag aften var endnu et indbrud i Madsby Legepark med samme fremgangsmåde som tidligere på dagen.

Mellem kl. 01:42 og 04:19 mandag morgen blev der rapporteret om indbrud i et lokale i Madsby Legepark. Flere rum blev gennemsøgt, og der blev smidt fyrværkeri i et køleskab. En ladbil blev stjålet fra værkstedet, og tomme øldåser blev efterladt.

Kl. 06:23 fik politiet en melding om et færdselsuheld på Højtoften i Bøgeskov. Det viste sig at være den stjålne ladbil. Gerningsmanden, en 28-årig mand fra Vejle, kørte ind i en hæk og blev anholdt kl. 06:29. Han var aggressiv over for politiet og råbte trusler. Den 28-årig mand blev sigtet for indbrudet, brugstyveri, kørsel påvirket af alkohol, kørsel påvirket af stoffer, overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for at være i besiddelse af hash. Manden blev løsladt igen i løbet af mandag formiddag, da det blev vurderet, at der ikke var juridisk grundlag for at fremstille ham i et grundlovsforhør.

Mandag aften var der endnu et indbrud i Madsby Legepark. Det skete mellem klokken 21:27 og 21:52, hvor et vindue blev knust, og der blev færden i køkkenet. Gerningsmanden drak kakao og tog mad. Politiet kan ikke udelukke, at det er den samme gerningsmand som tidligere på dagen.