Sebastian Henneberg ser stadig gode muligheder for, at FHK kommer i semifinalen, selvom holdet tabte til Skjern.

Henneberg var i stor fokus efter kampen. Han var impliceret i en kampafgørende situation med to sekunder igen ved stillingen 31-30 til Skjern. FHK var i gang med at sætte et angreb op, og han endte med at lave en angrebsfejl. Det til store protester fra FHK-lejren.

– Nu skal det ikke lyde som en klagesang til dommerne, da det bare er dumt af mig. Jeg skulle have spillet bolden til Bisgaard, som ville have scoret, men jeg har set den i tv igen, og jeg synes den kunne gå begge veje, sagde Henneberg efter opgøret.

Personligt spillede Sebastian Henneberg også en hovedrolle i slutningen af opgøret, foruden angrebsfejlen. I de sidste otte minutter lavede han fire kasser. Han ser tilbage på en kamp, der var spændende til det sidste.

– Det var en fed kamp med to gode hold i en fed kulisse. Det er virkelig ærgerligt, at vi tabte. Jeg synes, at vi spillede godt, men var uheldige til sidst, sagde Henneberg.

Nu står FHK i en svær situation i forhold til at nå semifinalen. Efter at have fået opridset situationen forholdt Henneberg sig til mulighederne.

– Vi tror på det. Vi har vist, at vi kan slå alle hold, så det er stadig muligt. Det kræver, at vi spiller op til vores bedste, men jeg vil ikke dømme os ude før, at det ikke længere er muligt. Vi har vist sæsonen igennem, at vi er et godt hold, forklarede Sebastian Henneberg.

Lørdag skal FHK i kamp igen. Det gælder TMS Ringsted i thansen Arena, og netop TMS Ringsted har vist sig som en overraskelse i slutspillet.

– Vi har stor respekt for Ringsted, der har gjort det godt, og det har vi stor respekt for, men vi går helt sikkert ind til kampen med tro på, at vi kan vinde, sagde Sebastian Henneberg.

Med lørdagens resultater i slutspillet er FHK på tredjepladsen og har et point op til GOG på andenpladsen og to op til Skjern på førstepladsen. I tilfælde af pointlighed vil FHK ende højest af alle holdene qua andenpladsen i grundspillet.