Det var en neglebider uden lige. FHK fik med nød og næppe hevet uafgjort hjem på udebane mod Ribe-Esbjerg. Efter kampen sammenlignede Gudmundur Gudmundsson det med en gyserfilm.

FHK-lejren fejrede det, som var det en sejr. De kunne se Ribe-Esbjerg brænde to straffekast i det sidste halvandet minut ved stillingen 23-22 til Ribe-Esbjerg. Ind kom bolden ikke, i stedet udlignede Jonas Kruse, og i sidste sekund hev Thorsten Fries en mirakelredning op ad ærmet.

Efter kampen, på gangen foran omklædningsrummet, var der også glæde, men der blev også talt om, at FHK brændte en del store chancer, som kunne have gjort, at de havde vundet kampen og dermed allerede nu havde været klar til DM-finalen.

– Det var som en gyserfilm. Det var en utrolig kamp. Vi spillede fantastisk i forsvaret, og vi havde en god fase i angrebet, hvor vi spillede klogt og fandt gode muligheder. I anden halvleg brændte vi for meget, og derfor gik det, som det gjorde. Det gjorde, at vi ikke kunne holde føringen, siger Gudmundur Gudmundsson.

To straffekast, der bliver brændt af det samme hold i det sidste halvandet minut, er et sjældent syn. Gudmundur Gudmundsson har prøvet meget som træner, men han husker ikke lignende før.

– Det kan jeg ikke huske. Det følger med i en tæt kamp med meget på spil. Det sidste skud, som Thorsten Fries reddede, var også flot, men man skal huske, at vi også havde fantastiske muligheder i de sidste ti minutter og ikke scorede, forklarer Gudmundsson og fortsætter:

– Jeg synes, begge hold dækkede godt op. Vi var kloge i angrebet, synes jeg. Jeg er faktisk stolt over vores præstation, selvom vi ikke vandt.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI8dPQyoXPhQMVZheiAx3prQAJEAAYASAAEgKDkfD_BwE

Noget uventet startede FHK kampen med Lasse Balstad på stregen angrebsmæssigt i fraværet af Evgeni Pevnov. Det ønskede Gudmundsson ikke at uddybe. Det naturlige havde været at starte med Nikolaj A. Nielsen, som i stedet kom ind efter et kvarters tid.

– Det handlede om, vi ville se, hvordan kampen kom i gang, men det handler om nogle situationer, som jeg ikke kan udtale mig om, siger Gudmundsson, der også undervejs var utilfreds med dommerparret, men ikke ønskede at tilkendegive hans holdning til deres præstation.

Den tredje og altafgørende DM-semifinale spilles onsdag klokken 20:30 i thansen Arena.

adp-as.dk