I aftes blev publikum betaget, da Gardehusarregimentet sammen med Den Kgl. Stald-Etat præsenterede et forrygende show, hvor der både blev svunget med sabler, spillet på trompet, og hvor dygtige ryttere sprang over komplicerede forhindringer. Det var ikke kun mennesker, der imponerede – de stolte heste i stalden blev også hilst på af de mange besøgende.

I forbindeslse med, at H.M. Dronning Margrethe kommer til Fredericia fredag, var der onsdag åben stald i Kanalbyen. Først var der mulighed for at komme tæt på hestene, og senere var der en opvisning af en helt anden verden. Det havde fået mange til at komme og se på og gøre det til en mindeværdig aften i Fredericia.

Hvis du gik glip af denne uforglemmelige aften, eller hvis du ønsker at genopleve magien ved at se de dygtige gardehusarer, så frygt ej. Der er en endnu mere storslået begivenhed på horisonten.

Den 1. september vil Fredericia blive æret med et kongeligt besøg. Dronningen vil ankomme med Kongeskibet Dannebrog, og det er netop Gardehusarregimentet, som får den ærefulde opgave at eskortere hendes majestæt i karet gennem byens gader. Karetturen kulminerer med en officiel modtagelse på Fredericia Rådhus. Festlighederne begynder præcis klokken 10.30.

Se her billeder: