I weekenden havde Fredericia Svømmeklub – en del af EGIF fire svømmere fra K2 med til Vestdanske Årgangsmesterskaber i form af Freja Kawa, Malthe Petersen, Oliver Søe og Simon Germansen. Svømmerne svømmede hver især seks løb.

Udover de flotte resultater svømmede Simon også nogle medaljer hjem. Simon vandt guld på både 200 IM og 100 fly, sølv på 100 ryg og bronze på 100 IM. Simon og Freja svømmede også begge hurtigt nok til at få en præmie i den samlede kategorikonkurrence.

For Oliver og Malthe bød stævnet på en masse personlige rekorder og erfaring med de lidt længere løb. Derudover svømmede de også begge nye kravtider til DÅM langbane til sommer.

– Jeg synes, alle svømmerne har gjort det meget godt i weekenden. Det er fantastisk at se, at de ting vi har arbejdet med på træningslejr og til daglig allerede begynder at give resultater, fortæller træner Jeppe Søgaard Rasmussen.

Samtidig har klubben også haft fire svømmere fra K3 med til Børne Medley Syd 2024 i Haderslev. De har svømmet hurtigt, sat en masse nye personlige rekorder og opnået deres egne mål, som var valgt inden stævnet, hvilket giver dem mod og mulighed for at opnå flere personlige mål ved fremtidige stævner. Yasmin Sig udmærkede sig ved at svømme sig til to bronzemedaljer på henholdsvis 50 fly og 200 IM. Med en samlet PR% omkring 80% har svømmerne opnået mange lærerige erfaringer, som de tager med hjem til den kommende træning hen over foråret.

– De har oplevet, hvordan træningen i vinter har båret frugt og udviklet dem på nye måder, ligesom de har opnået deres personlige mål, som svømmerne selv har sat i samarbejde med vores trænerteam. Dette med hinandens opbakning – hvor hygge og kammeratskab på tværs af alder, køn og klubber – er i fokus, fortæller træner Christian Damborg Thomsen.

https://www.ibc.dk/fredericia-middelfart/uddannelser/hf-og-vuc/