Fredericia Musicalteater præsenterer DEN FORTRYLLEDE KUFFERT – en musicalkoncert fyldt med eventyrlige sange inspireret af klassiske eventyr og som handler om det, der fylder i børns tanker i dag. Sangene er skabt ud fra workshops og samtaler med skolebørn i Fredericias lokalområde og behandler emner som at være anderledes, at finde venner og at passe på klimaet. Alle emnerne behandles med humor og gennem fortællinger, der er i øjenhøjde med børnene. Konceptet og ideen bag DEN FORTRYLLEDE KUFFERT er udtænkt af Katja Lotsberg, Rob Hartmann og Thomas Bay, og instruktøren bag er Liv Stevns. Billetsalget starter i dag på fredericiamusicalteater.dk.

I musicalkoncerten DEN FORTRYLLEDE KUFFERT inviteres store og små med til at kigge ned i en gammel kuffert fyldt med, hvad der ved første øjekast ligner helt almindelige ting. Men publikum vil hurtigt opdage, at tingene er alt andet end almindelige. De er nemlig alle fortryllede og gemmer hver på en stor hemmelighed. Musicalteatrets dukkeven går sammen med to musicalperformere på opdagelse i den magiske kuffert, hvor hverdagsobjekter bliver til magiske historier og eventyrlige sange.

Nye, unge kræfter bag musicalkoncerten

Musikken i DEN FORTRYLLEDE KUFFERT er skrevet og komponeret af Mille Holten Lambert, Kristoffer Nybye, Morten Gildberg-Hansen, Ingeborg Bjarno Thomsen , Kristoffer Rahbek, Luna Stage, Line Staun Jensen og Jasmin Maria Ader Gauginen. Denne gruppe af unge, nye sangskrivere er deltagere i et talentprogram på Fredericia Musicalteater. Musicalkoncerten og talentprogrammet er begge tiltag, der er en del af Fredericia Musicalteaters vision om at udvikle og styrke et musical-økosystem, startende i vækstlaget, som skal sikre et fundament for musicals i topklasse og på sigt have betydelig indflydelse på udviklingen af musicaltalenter i Fredericia. Projektet er støttet af af Koda Kultur og sangskriverne bliver i forløbet undervist af etablerede musicalkomponister fra Danmark og udlandet.

Fakta om DEN FORTRYLLEDE KUFFERT

Fredericia Musicalteater:
Spilleperiode: 10. februar 2024 – 18. februar 2024
Billetbestilling: fredericiamusicalteater.dk // +45 53 73 96 01
Forventet spilletid: ca. 45 minutter

Komponister/tekstforfattere:

Mille Holten Lambert
Kristoffer Nybye
Morten Gildberg-Hansen
Ingeborg Bjarno Thomsen
Kristoffer Rahbek
Luna Stage
Line Staun Jensen
Jasmin Maria Ader Gaugin

Koncept og ide:

Katja Lotsberg
Rob Hartmann
Thomas Bay

Instruktør:

Liv Stevns

Dukkeudvikler:

Susanne Morthorst Staal