Den 2. februar har Fredericia Gymnasium premiere på musicalen ‘Grand Circus of Life and Death’. Siden oktober har godt 100 elever og lærere involveret sig i produktionen af musicalen.

På Fredericia Gymnasium er der en lang tradition for, hvert tredje år at skabe en fantastisk musical, der samler gymnasiet og begejstrer publikum. Musicalen har været udsat i to år som følge af corona-nedlukningen, men nu er gymnasiet tilbage med et originalt stykke skrevet af skolens egen forfatterduo Djursaa og Bisgaard.

Ud over premieren d. 2/2 spiller musicalen også d. 3/2 og 4/2.

– Grand Circus of Life and Death’ er en musical, der fortæller historien om den spirende cirkusprinsesse, Vittoria, der i sin flugt fra stedfaderen løber hovedkulds ind i cirkusverdenen. En verden, der byder på forelskelse, forræderi og død, siger Lars Bisgaard, medforfatter af stykket og fortæller således om musicalen:

– Grand Circus of Life and Death er fortællingen om pigen Vittoria, som flygter fra sin sin ubehagelige stedfar Pantalone, og havner i et lille skrantende cirkus. Men Pantalone er ikke en mand, som lader den slags stå uhævnet, derfor må både Vittoria og det lille cirkus slås for deres frihed og overlevelse i resten af fortællingen. Den er bygget op med Commedia dell’arte-figurer, der, selvom de opstod i renæssancen, danner udgangspunkt for mange kendte figurer i moderne film og teater, fra Chaplin og Sherlock Holmes til Sidney Sheldon i “Big Bang theory”. Forestillingen rummer alt fra rørende duetter, hurtige replikker og heftige falbelader til festlige dansenumre.

Billetter til forestillingerne kan købes via link på Fredericia Gymsiums hjemmeside:

www.fredericia-gym.dk/billetter-til-musical/