Efter en skuffende start på sæsonen, hvor Fredericia fF Jyllandsserie-hold ikke havde formået at vinde en eneste kamp efter otte spillerunder og kun skrabet to point sammen, så var det endelig tid til en oprejsning.

Allerede i de første ti minutter af kampen viste FfF et imponerende spil, der ledte til to tidlige mål. Efter bare fire minutters spil bragte Emil Deleuran FfF foran, og kun to minutter senere nettede nytilkomne Mathias Jacobsen til en 2-0-føring. Tilskuerne kunne næsten ikke tro deres egne øjne, da FfF dominerede kampen mod Bramming, som ellers lå solidt på en tredjeplads i puljen.

Mellem det 10. og 20. minut var det tydeligt, at FfF havde overtaget, selvom Bramming forsøgte at kæmpe sig tilbage efter deres rystende start. Bramming forsøgte at tænde håbet med et offside mål mellem det 20. og 30. minut, men FfF fastholdt deres 2-0-føring.

Det blev kun bedre for FfF. I det 35. minut udførte de et glimrende opspil, som Rune Schelde fuldendte, og bragte stillingen til 3-0. Frem mod pausen blev Brammings spil præget af dårlige pasninger, og de havde svært ved at finde rytmen. FfF gik til pause med en komfortabel 3-0-føring.

Selvom FfF dominerede starten af anden halvleg, fik Bramming reduceret til 3-1 efter 55 minutters spil, og pludselig var der spænding i opgøret igen. Dog svarede FfF hurtigt igen, da Schelde bragte holdet på 4-1 efter 65 minutters spil.

Som kampen nærmede sin afslutning, formåede Bramming at reducere endnu en gang, men F’ernes Jonas Bo Ottesen slog det sidste søm i Brammings kiste og fastsatte slutfacit til 5-2 i FfF’s favør.

Dette var præcis den sejr, som Fredericia fF havde brug for. Med denne sejr har holdet endelig fundet den form, de har savnet denne sæson, og de kan nu se fremad med fornyet optimisme. Holdet er nu på en delt sidsteplads i pulljen, hvor de har to point op til Broager på den anden side af nedrykningsstregen.