Tirsdag morgen er i dag en prøvelse for pendlere og rejsende mellem Fredericia og Esbjerg. DSB varsler om forsinkelser og færre tog på denne strækning, hvilket kan føre til længere rejsetider for passagerer. Information om forstyrrelsen er tilgængelig på DSB’s hjemmeside.

Årsagen til de trafikale udfordringer er en nedfalden køreledning mellem Taulov og Fredericia. Dette har medført, at togtrafikken på denne strækning har været alvorligt påvirket siden kl. 5.45 tirsdag morgen.

Banedanmark er i øjeblikket i gang med at reparere den beskadigede køreledning, men der er endnu ingen tidshorisont for, hvornår den normale togdrift vil blive genoptaget.

Situationen har skabt stor frustration blandt passagerer, som er nødt til at finde alternative transportmuligheder eller forberede sig på forlænget ventetid.

Banedanmark og DSB beklager ulejligheden og arbejder på højtryk for at løse problemet. Rejsende opfordres til at holde sig opdateret via DSB’s hjemmeside eller app for de seneste informationer om togdriften.

Sådan kører Togene: 

  • InterCity togene, som normalt kører mellem Østerport og Esbjerg, kører i dag kun til Fredericia.  

    Skal du TIL Esbjerg, skal du derfor skifte til et regionaltog i Fredericia.
  • Regionaltogene mellem Esbjerg og Aarhus H er eneste tog mellem Esbjerg og Fredericia.

    Kommer du fra Esbjerg og skal mod Odense/København, skal du skifte i Fredericia til et InterCitytog.

Kilde: dsb.dk