Facaden på Vejlevej 101a i Fredericia mangler et logo. LOOP åbnede i august 2021 på Vejlevej i Fredericia, men efter to år på matriklen, er fitnessforretningen nu lukket.

Lukningen af centret bekræftes af administerende direktør i LOOP. Brian Schneider, der oplyser, at centret lukkede for omkring en måned siden. Årsagen er svigtende medlemstal.

– Baggrunden herfor er at vi ikke har fået det medlemstal, vi har behov for, for at have en rentabel forretning, siger han til AVISEN.

Da AVISEN aflagde LOOP på Vejlevej et besøg, i forbindelse med deres et års fødselsdag i august 2022, pegede daværende centerleder, Rikke Lee, på at forbrugsmønstret har ændret sig og at der er blevet færre medlemmer i fitnesscenter. Det endte med at koste LOOP livet i vestbyen.

– Vi åbnede i august sidste år og har nu haft åbent i et år. Det har været svært, især efter coronanedlukningen. Senere kom der krig og det har givet udfordringer, da folk har fået andre vaner. Det har været svært at få Danmark i gang igen, men der kommer stille og rolig medlemmer, sagde Rikke Lee dengang.

Siden LOOPs åbning på Vejlevej, er der sket ændringer på fitnessfronten i Fredericia. iGym på Sanddal Bakke er flyttet sammen med Fit & Sund på Prangervej 109. Til gengæld har Body Club, der drives af Lisa Ravn, udvidet og flyttet ind i det gamle iGym-lokale på Sandal Bakke.