Fredericia Håndboldklubs 1. divisionskvinder spillede lørdag deres sidste kamp i den næstbedste række for denne gang. Det blev til et nederlag på 27-25 mod Søndermarken.

Det har længe været klart, at FHK rykker ned fra 1. division, og i næste sæson vil de spille i 2. division, som de rykkede op fra i foråret 2023. Allerede nu har FHK offentliggjort, at klubben har indgået en aftale med Peter Conrad, og målet er at rykke tilbage til 1. division allerede i den næste sæson.

Inden det kommer så vidt, skulle den sidste kamp i denne sæsons 1. division afvikles. Fra starten af holdt FHK trit med Søndermarken og var foran med 2-1, men det var holdets sidste føring i kampen. Søndermarken var foran med et par mål i resten af første halvleg og gik til pause foran med 16-14.

I anden halvleg begyndte korthuset at vælte for FHK. Med 20 minutter tilbage af kampen var Søndermarken foran med 22-16, men så fik FHK gang i spillet igen.

Til sidst kæmpede FHK sig forholdsvis tæt på med et offensivt forsvar i slutminutterne, men Søndermarken endte med at vinde kampen 27-25.