FC Fredericia fortsætter med at forstærke deres hold med nye spillere henover sommeren. Senest har klubben lejet den 19-årige centrale forsvarsspiller Mikkel Fischer fra FC Midtjylland for den kommende sæson.

Fischer, der har været en fast del af FC Midtjyllands U19-hold, bliver nu en del af FC Fredericia i et skridt, der sigter mod at forbedre hans egenskaber yderligere. Trods hans unge alder har Fischer allerede seks U19-landskampe bag sig, hvilket vidner om hans potentiale på banen.

Cheftræner for FC Fredericia, Michael Hansen, udtrykker stor glæde over tilføjelsen af den unge forsvarsspiller. Han ser frem til at arbejde med Fischer og hjælpe ham med at navigere i overgangen fra ungdomsfodbold til seniorspil.

– Vi er begejstrede for at have Mikkel ombord og ser frem til at hjælpe ham med at udforske og videreudvikle hans store potentiale. Overgangen fra ungdom til senior er en vigtig fase i en spillers karriere, og vi i Fredericia er klar til at støtte Mikkel i denne proces, siger Michael Hansen.

Fischer er dermed det femte nye ansigt i truppen denne sommer. Frederik Mehder, Tobias Bach, Emilio Simonsen og Eskild Dall er allerede kommet til klubben tidligere.