Siden FC Fredericia var i aktion på udebane mod Hillerød den 20. oktober, har Frederik Carstensen ikke indgået i kamptruppen, og det med god grund. Lejesvenden fra Silkeborg er ude resten af efterårssæsonen med en skade.

Den 21-årige Frederik Carstensen, der også i sidste sæson var udlejet til FC Fredericia, har været en af klubbens foretrukne spillere offensivt. Det med god grund. Tidligere på efterårssæsonen fandt han ind i en stime, hvor han scorede i tre kampe i træk, og med hans hurtige fødder, er han en kilde til uro for ethvert forsvar, men de kvaliteter må FC Fredericia pt. undvære.

https://www.fksslamson.dk/

I et træningspas op til kampen mod FC Helsingør den 28. oktober gik det galt. Frederik Carstensen kunne næsten ikke støtte på det ene ben, og en scanning skulle klarlægge, hvad der var galt. Frygten har vist sig at være begrundet, da en knæskade holder ham ude resten af efteråret.

– Status på Carstensen er, at vi mangler ham resten af efterårssæsonen, konstaterer Michael Hansen til AVISEN efter opgøret mellem FC Fredericia og Kolding IF.

Om skaden kræver et indgreb, eller om den kan klares uden, skal den kommende tid vise.

– Vi skal se, hvad der skal ske, om han skal genoptræne eller hvad han skal, forklarer Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Hansen ærgrer sig over, at Frederik Carstensen er ude. Omvendt set hæfter han sig også ved, at FC Fredericia antalsmæssigt i truppen er det samme antal spillere som før Carstensens skade.

– Vi har fået Patrick Egelund med igen, og derfor er vi antalsmæssigt det samme. Mod Kolding fik Egelund måske lidt for mange minutter i forhold til, hvad han burde, og vi kunne have overvejet at tage Eskild Dall ind i stedet. Vi ville gerne have været skaden foruden, men sådan er fodbold; der kommer skader, og det må vi forholde os til, siger Michael Hansen.

I efterårssæsonen står Frederik Carstensen noteret for otte kampe for FC Fredericia. I dem har han lavet tre mål og et assist.