Som FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen, kunne fortælle til AVISEN, ville holdet få en tilgang inden ugen er omme. Det drejer sig om den 23-årige Mikkel Juhl i Lyngby Boldklub, oplyser FC Fredericia i en pressemeddelelse.

Mikkel Juhl har tidligere tørnet ud for Nykøbing Falster, og vi skal ikke længere tilbage end maj 2022, for at finde hans seneste mål på Monjasa Park for Nykøbing Falster.

– Mikkel Juhl er en spiller vi kender godt og har mødt en del gange i sin tid hos Nykøbing Falster. Han var en profil i forrige sæson i NordicBet Ligaen, og blev derfor købt af Lyngby Boldklub. Han har dog ikke fået den ønskede spilletid, og har derfor brug for at komme ud og spille på et højt niveau. Da vi allerede har haft ham i søgelyset tidligere og kender ham godt, så er det naturligt at vi henter ham nu, hvor vi har et hul på højre back, siger direktør i FC Fredericia, Stig Pedersen.

I sidste sæson blev det til to kampe for Lyngby Boldklub i henholdsvis 3F Superligaen og Oddset Pokalturneringen, men året forinden spillede Mikkel 34 kampe for Nykøbing Falster i NordicBet Ligaen.

Mikkel Juhl træder direkte ind i dagens kamptrup i Haderslev, hvor FC Fredericia klokken 19:00 møder Sønderjyske.