Mens det er spilletid i NordicBet Ligaen, med FC Fredericia, der indledte sæsonen mod Hobro i søndags, og nu står overfor en ny udfordring på fredag mod Sønderjyske på udebane, er der stadig aktivitet i transfervinduet. FC Fredericia arbejder stadig på at forstærke holdet og er i særdeleshed på udkig efter en højre back. Træner Michael Hansen forventer, at sådan en spiller er på plads inden ugen er omme.

Michael Hansen, træner for FC Fredericia, udtrykker frustration over det manglende papir på Oliver Olsen, som har trænet med holdet uden en formel lejeaftale. Han er på kontrakt i FC Midtjylland, men har de i de seneste to sæsoner været udlejet til FC Fredericia, og det virker til at være planen, at det skal se igen i denne sæson.

– Jeg forventer ikke, at Oliver Olsen vil være med i morgen. Han er ligeså frustreret som os over, at der ikke er en løsning. Men det er en del af gamet, hvor flere klubber, agenter og spillere skal blive enige. Det fyldte mere op til Hobro-kampen, det har faktisk ikke fyldt op til denne kamp, siger Hansen.

På trods af situationen med Oliver Olsen, ser Hansen en klar mulighed for at styrke holdet, og en højre back er i hans søgelys.

– Generelt set mangler vi lidt, hvis Oliver kommer, og det er noget vi kommer til at adressere. Vi vil hente en højre back ind inden for kort tid, forklarer Hansen og påpeger, at det er yderligere en højre back, foruden Oliver Olsen.

Til gengæld er Michael Hansen på det overordnede plan tilfreds med truppen.

– Jeg er generelt tilfreds med resten af banen. Så det handler mere om, hvor vi skal styrke os, afhængig af hvilke muligheder der byder sig. Vi har arbejdet på dette et stykke tid, siger Hansen.

I foråret havde FC Fredericia forstærket sig med angriberen Nicolai Brock-Madsen på en lejeaftale. Brock-Madsen, der er kendt for sin fysiske styrke og højde, er præcis den type angriber, som FC Fredericia ikke råder over i den nuværende trup.

– Det er korrekt, at vi ikke har en høj angriber som i sidste sæson, selvom vi ikke fik meget gavn af Brock-Madsen, og det kunne godt være sådan en type vi vil have, men det kunne også være en hurtig spiller, det kunne være en mellemrumsspiller, og vi har nogle navne i tankerne, siger Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Selvom FC Fredericia har klare mål for, hvem de vil have, indrømmer Hansen, at det stadig er et arbejde i gang.

– Nogle af dem vi gerne vil have, og som vi synes ville være gode for vores hold, skal også være enige i det, og det er vi ikke blevet endnu. Sådan er det, slutter Hansen.

Hidtil har FC Fredericia forstærket sig med Gustav Marcussen, Frederik Mehder, Eskild Dall, Tobias Bach, Jakob Jessen, Emilio Simonsen og Mikkel Fischer.