Det lignede, at FC Fredericia ville tage fra Horsens med et nederlag, men et mål i overtiden af Tobias Bach gjorde, at kampen endte 1-1.

FC Fredericia skulle fredag aften i kamp mod AC Horsens på udebane. Det blev en kold affære på tribunerne for de 1.269 tilskuere, der kunne se FC Fredericia komme i samme formation som i de to foregående kampe mod OB og Kolding, der begge har kastet sejre af sig.

Inden kampen lå FC Fredericia på tredjepladsen, mens AC Horsens indtog syvendeplads i tabellen. Det var dog ikke til at se i kampens indledning, da AC Horsens sad på begivenhederne mod et FC Fredericia-hold, der ikke virkede på dupperne fra start.

Ti minutter inde i kampen kom AC Horsens foran. En lang bold blev spillet om bag FC Fredericias forsvar, mens Frederik Mehder i målet tøvede. Det skulle han ikke have gjort, da han kom for sent ind i indgrebet overfor Frederik Heiselberg, som Mehder endte med at nedlægge i feltet, og der blev derfor dømt straffespark. Sparket tog Aron Sigudarsson sig af, og stensikkert fintede han Frederik Mehder til den forkerte side.

Som kampen skred frem oppede FC Fredericia sig, og de var til at genkende igen. De helt store chancer udeblev, men tegningerne var der til, at FC Fredericia kunne få noget med hjem fra Horsens.

En af de første muligheder bød sig til Mikkel Fischer efter et hjørnespark i det 25. minut. Fischer fik headet på kassen, men forsøget endte med at gå over mål. Ti minutters tid senere var FC Fredericia på spil igen. Først med et indlæg, og siden et langskud, som Matej Delac måtte slå ud til hjørnespark.

Den helt store chance til FC Fredericia kom i første halvlegs overtid. Adam Jakobsen fik bolden med en elegant hælaflevering, og Jakobsen fik selv en AC Horsens-spiller til at snuble med en skudfinte. Det banede vejen for, at han kunne skyde på mål, men bolden røg akkurat forbi mål.

I anden halvleg var billedet det samme som slutningen af første halvleg. FC Fredericia pressede massivt på, men det var lige ved og næsten. Første gang var efter 54 minutter, da Tobias Bach ved en tilfældighed fik en nedfaldbold i Horsens’ felt og fik banket på mål. Det endte med at give et hjørnespark, som dog ikke blev farligt. Minuttet efter var Emilio Simonsen tæt på at udligne på et brag af langskud, men endnu en gang stod Delac i vejen.

En times tid inde i kampen kom FC Fredericias første udspil fra bænken. Ud gik Lundrim Hetemi, Emilio Simonsen og Sofus Berger, som alle havde, med undtagelse af Simonsens skud, havde spillet en anonym kamp. Ind i stedet kom Jakob Jessen, Gustav Marcussen og Eskild Dall, der skulle forsøge at sætte mere liv i FC Fredericias offensiv.

FC Fredericia blev ved med at være meget i boldbesiddelse, men det kastede fortsat ikke chancer af sig. Der blev derfor satset yderligere med et kvarter igen, da Patrick Egelund afløste Frederik Christensen. Det skulle skabe yderligere kolorit til offensiven med indskiftningen af en angriber i stedet for en back.

I første omgang hjalp det ikke, men forløsningen kom i overtiden. Tobias Bach fik bolden i feltet og trykkede af. Bolden blev rettet af en Horsens-spiller og strøg i mål til 1-1. FC Fredericia fik hurtigt fat i bolden og lagde den op på midterlinjen. De jagtede sejren, men det tætteste de kom var et hjørnespark, hvor bolden dansede rundt inde i feltet.

Der blev ikke scoret flere mål, og kampen endte derfor 1-1. Uanset rundens øvrige resultater betyder det, at FC Fredericia går til landsholdspause på tredjepladsen uanset rundens øvrige resultater.

Næste gang FC Fredericia skal i kamp er den 23. november på hjemmebane mod B.93.