FC Fredericia rejste sig stærkt efter nederlaget sidste lørdag til AGF, og leverede et overbevisende comeback i deres anden træningskamp, hvor de sejrede 2-0 over deres NordicBet Liga-konkurrenter, Vendsyssel FF.

Den planlagte kamp mod OB blev aflyst sidste tirsdag, hvilket gjorde lørdagens kamp til FC Fredericias anden træningskamp i denne omgang. Holdet brugte tydeligvis deres nederlag til AGF som motivation til at forbedre deres spil og det viste sig i deres præstation mod Vendsyssel.

FC Fredericias første mål blev leveret af Eskild Dall efter 61 minutters spil. Han satte bolden i nettet og gav dermed sit hold en 1-0 føring. Frederik Christensen slog sejren fast med yderligere et mål fem minutter før slutfløjtet, og cementerede FC Fredericias dominans i kampen.

FC Fredericia skal allerede i aktion igen på tirsdag, hvor de møder FC Midtjylland.