FC Fredericia er i samarbejde med Fredericia Idrætscenter og Wiggers & Klement gået i gang med at etablere et midlertidig børne-hjørne på Monjasa Park, som skal færdigudvikles på sigt.

Området hvor vi til hjemmekampe har hoppeborge fra 123fest.dk stående, vil fremover komme indenfor hegnet. Det betyder at den ca. 150m2 store græsplæne i det nordvestlige hjørne af Monjasa Park ved indgangen til Monjasa Tribunen i fremtiden kommer til at være inde på Monjasa Park.

– Vi oplever stigende interesse fra børn i forbindelse med de hoppeborge vi har stående. Derudover kan vi se at flere og flere børn kommer til fodbold på Monjasa Park. Ved at vi udvider indhegningen og får hoppeborgene inden for hegnet, så er “far-mand” fri for at stå udenfor stadion med en fadøl i hånden og holde øje med sine børn uden at kunne se fodbold. Nu kan far/mor stå i Kids Corner og nyde en god fodboldkamp, eller snakke med andre forældre på de opstillede bord/bænke-sæt samtidig med at børnene er underholdt og under observation, oplyser FC Fredericia.

I første omgang til kampen i mod Næstved Boldklub søndag d. 1 oktober vil der være opsat midlertidig byggehegn omkring området, men på sigt skal der opstilles rigtig indhegning og jorden skal anlægges på ny og jævnes ud. Dette arbejder starter så snart at økonomien omkring dette er på plads.

Derudover vil FC Fredericia på sigt udvikle området med flere og flere aktiviteter og andre tiltag.

Alle børn kommer altid gratis ind på Monjasa Park til og med 15 år. Alt hvad I skal gøre er at hente en gratis børnebillet på vores hjemmeside under de kampe I vil se.

123fest.dk sørger for underholdningen til alle kampe i børneområdet, så længe at vejret tillader det.