Experience Fredericia byder velkommen til to nye aktører, Bridgewalking Lillebælt og Restaurant ene. Samarbejdet markerer et nyt kapitel i bestræbelserne på at styrke Fredericia som destination for erhvervsturisme og skabe unikke oplevelser for erhvervsturister.

Bridgewalking Lillebælt har længe været imponerede over resultaterne fra Experience Fredericia.

– Hos Bridgewalking glæder vi os utrolig meget til det nye samarbejde med Experience Fredericia, hvor vi sammen med de øvrige aktører skal løfte området til nye højder. Fra sidelinjen har vi været meget imponerede over de resultater, som Experience Fredericia har leveret. Det er derfor et helt naturligt skridt for os at blive aktør og på den måde støtte op om den fælles fortælling om vores skønne område – og de unikke muligheder, vi har for at afholde inspirerende møder, konferencer og events, siger Lone Skjoldaa, Chef hos Bridgewalking Lillebælt.

For Restaurant ene. var det en ære at blive inviteret med ind i netværket.

– Beslutningen om at blive aktør i Experience Fredericia var ikke et svært valg. Vi ser det fremtidige samarbejde som en oplagt win-win situation, hvilket vi på Restaurant ene. tror på giver de bedste og mest vedvarende resultater. Det er en ære at blive inviteret ind i et så stærkt netværk, og vi er glade for at blive betroet den tillid at præsentere Fredericia fremover sammen med de øvrige aktører, siger Areewan Erlandsen.

Nye medlemmer vækker glæde hos formand

– Vi er meget stolte af at kunne præsentere to nye og særdeles spændende aktører i Experience Fredericia. Bridgewalking Lillebælt som er et værdsat fyrtårn for vores område, og derfor også en oplagt og meget ønsket samarbejdspartner i vores arbejde med erhvervsturismen, udtaler formand for Experience Fredericia, Grete Højgaard.

– Restaurant ene. med Areewan Erlandsen i spidsen, der for øvrigt vandt Business Fredericias iværksætterpris tidligere på året. Som én af nu to restauranter i aktørgruppen, skal Restaurant ene. fremover være med til at sikre ekstraordinære kulinariske oplevelser til vores mange erhvervsturister. Vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde med begge aktører, og er beærede over at være oppe på et stærkt hold af nu 17 aktører i Experience Fredericia, slutter Grete Højgaard, der også er direktør for MESSE C.