https://www.ibc.dk/fredericia-middelfart/uddannelser/hf-og-vuc/

Flere medarbejdere hos EWII A/S og Trefor Forsyningsselskaber er blevet afskediget på grund af “væsentlige tillidsbrud”, fortæller administrerende direktør Lars Bonderup Bjørn. Bortvisningerne skyldes direkte brud på virksomhedens regler.

– Det handler fundamentalt om at vise respekt for den rolle man er betroet, uanset jobfunktion eller afdeling. Mens mange medarbejdere i disse afdelinger arbejder utrætteligt og med høj integritet, har nogle enkelte ikke udvist den fornødne respekt, uddyber Bonderup Bjørn.

Konsekvenserne er dog alvorlige for de medarbejdere, der har brudt tilliden. Direktøren understreger dog, at virksomheden har været fair i sin håndtering af situationen.

– Vi nærmer os afslutningen på samtalerne med det involverede medarbejdere. Det er vigtigt, at alle får muligheden for at præsentere deres side af sagen. I visse tilfælde har vi behov for yderligere undersøgelser, for vi vil sikre os, at ingen bliver uretfærdigt behandlet, præciserer Bonderup Bjørn.

Han fremhæver vigtigheden af tillid i virksomhedskulturen og lover at gøre alt nødvendigt for at beskytte den.

– Vi bygger vores arbejdsplads på ordentlig adfærd. Hvis man ikke kan opretholde dette, har man ganske enkelt ikke sin plads her, fastslår direktøren utvetydigt.

Lars Bonderup Bjørn vil ikke kommer nærmere ind på hvilke medarbejdere der er tale om, eller hvad det præcist er de har gjort, men han bekræfter at drejer sig om et betydeligt antal medarbejdere, der alle har brudt virksomhedens tillid.