Efter nogen tid uden har energiselskabet EWII nu ansat ny pressechef. Ann Katrine Warren, bringer en bred vifte af kommunikation og journalistik til bordet. Med en baggrund som journalist og kommunikationskonsulent har Ann tidligere specialiseret sig i, journalistik, PR og sociale medier.

Hendes strategiske tilgang og evne til at finde den rette vinkel gør hende i stand til at nå ud til en bred vifte af målgrupper på tværs af forskellige kommunikationskanaler. De seneste 6 år har Ann Katrine Warren været ansat hos KALB som kommunikationskonsulent.

Ann er også dygtig til at identificere og researche den gode historie, som er afgørende for at opnå succes i en PR-kampagne. Desuden har hun indgående kendskab til pressens arbejde, og kan rådgive og træne virksomhedens ledelse.

Ann er uddannet journalist ved Danmarks Medie og Journalisthøjskole i Aarhus, hun har skrevet for JydskeVestkysten har en stort kendskab til branchen. Hendes alsidige færdigheder og store viden om tekst og kommunikation gør hende til et uvurderligt aktiv for EWII.