Efter blot 14 måneder i Slagelse og Næstved åbner partnerne Tonja Jeppesen og Daniel Bønløkke deres tredje helårslokation. Denne gang i Fredericia, på Norgesgade 3A.

Bag den succesfulde virksomhed, Ma Teo Madbar, er Tonja Jeppesen og Daniel Bønløkke på henholdsvis 23 og 24 år.

– Vi har i en længere periode haft kig på Fredericia. Vi ser det som en fantastisk by med et stort potentiale. Det er en by med meget café- og restaurationsliv, som vi rigtig gerne vil bidrage positivt til” Siger Tonja Jeppesen. “ Samtidig er Fredericia en by med mange unge og med gode uddannelsesmuligheder og vi vil meget gerne skabe arbejdspladser til kommunen for de unge mennesker, udtaler Tonja Jeppesen.

Når Ma Teo Madbar om nogle måneder åbner i Spritgaarden, bliver det til deres fusionskøkken mellem oldgamle napolitanske traditioner kombineret med enkeltheden fra det nye nordiske køkken. Her kan du bl.a. nyde brændefyrede stenovns pizza, antipasti som er små italienske serveringer og et hav af special drikkevarer, herunder naturvine, øl fra små bryggerier og sicilianske lemonader.

– Vi er meget passionerede omkring det italienske køkken og især traditionerne for napolitansk pizza. Det er et meget ærligt køkken, bestående af få velsmagende råvarer. Enkelheden i køkkenet gør, at man ikke kan skjule udsving på kvaliteten af råvarer” Fortæller Daniel Bønløkke. “Samtidig stilles der mange krav til napolitansk pizza, bl.a. hæver vi vores dej i 60 timer, bager vores pizze ved 400 grader fra levende ild. De krav gør det i vores øjne til et håndværk, Siger Daniel.

Ma Teo Madbar er i fuld gang med forberedelserne og inden længe vil de begynde klargøing på adressen. Samtidig begynder jagten på lokalt personale, som de overvejende ønsker værendee et ungt personale.

– Vi tror meget på unge mennesker – ligesom vi selv er. Vi har selv erfaret og oplevet en forventning om at man skal have levet et vis antal år, have en specifik uddannelse i ryggen og erfaring fra et langt arbejdsliv. Det vil vi gerne modbevise. Vi tror på, at man kan hvad man vil, hvis man arbejder hårdt nok for det. Det vil vi gerne være et forbillede pål, siger Tonja og Daniel enstemmigt.

Slutteligt opfordrer Tonja og Daniel til at man kan følge rejsen på deres sociale medier, hvor de løbende vil dele progression og udvikling i Næstved. På deres Facebook og Instagram vil de ligeledes dele, når de har en specifik dato for åbning i Næstved.

Faktaboks om Ma Teo Madbar

  • Ma Teo Madbar blev grundlagt af Tonja Jeppesen og Daniel Bønløkke i starten af 2022 på Bornholm. Tonja Jeppesen er butiksuddannet og har speciale i e-handel. Daniel Bønløkke har en baggrund fra restaurationsbranchen, som bl.a. assistant general manager i Restauant Flammen.
  • I november 2022 kom Elias Grøftholdt, med erfaring som bl.a. direktør i Restaurant Flammen, direktør og medejer i Skagen Group og ekspansionsmotor i Rekom Group, med som medejer i Ma Teo Madbar.
  • Med Elias på sidelinjen, blev der åbnet tre lokationer på ét år. Slagelse 2022, Ærø sommer-lokation 2023, Næstved 2023.
  • Ma Teo Madbar beskæftiger nu 35 ansatte, fordelt på en aldersgruppe 14-24 år.