Urbania Street Food i Fredericia kommer til at vise to af Danmarks indledende gruppekampe ved EM. Dog bliver det med en begrænsning på 180 siddende gæster indenfor.

Pubber, barer, restauranter og lignende har fået en begrænsning på at vise EM-fodbold på storskærm. Der må ikke åbnes op for over 200 gæster eksempelvis, og vil man have rettighederne til at vise kampene på TV 2, så skal man købe rettighederne hos TV 2’s samarbejdspartner Viaplay Group. Det har Urbania Street Food ikke valgt at gøre.

– Vi fik indhentet et tilbud på det, og det kunne ikke svare sig, siger medejer af Urbania, Brian Løkkegaard.

Det betyder, at Urbania ikke kommer til at vise Danmarks kamp mod England i gruppespillet, men til gengæld vises de to øvrige mod Slovenien og Serbien, der transmitteres på DR.

– Vi kommer til at sætte en storskærm op indenfor, hvor vi har plads til 180 gæster. Vi vil ikke kunne administrere det ude i gården, men nu kan jeg også se på vejrudsigten, at den ikke ser alt for god ud på søndag, så vi er i tørvejr hos os, når vi møder Slovenien, siger Løkkegaard.

Selvom Urbania Street Food er begrænset, og der ikke kan blive samme scener som til EM-slutrunden i 2021, hvor der var storskærm i gården, ser Brian Løkkegaard frem til EM.

– Det bliver en fest, men nu med tag over hovedet, og det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke kan åbne gården op. Nu får vi det bedste ud af det indenfor, hvor man kan købe mad og drikke, forklarer Brian Løkkegaard.

Når Urbania viser de danske kampe, kan man se frem til, at der er mulighed for både at varme op til kampen og blive hængende efterfølgende.

– Vi starter ud i god tid, så man får det hele med, og vi har naturligvis også åbent efter kampen, slutter Brian Løkkegaard.