På Instagram kunne man tidligere på ugen i en story se en ung spiller træne med Fredericia Håndboldklubs ligahold. Vedkommende er ikke tilknyttet FHK, men var til prøvetræning, oplyser klubben til AVISEN.

Rygterne om til- og afgange til næste sæson er i fuld gang, og når man spotter en spiller, der ikke har noget med en klub at gøre til en almindelig formiddagstræning, sætter det straks gang i rygtemøllen.

På Instagram kunne man på Fredericia Håndboldklubs side se en ung spiller løbe rundt sammen med klubbens ligahold. Det var den unge venstrefløj, Frederik Jægerum, der er 2. års U19-spiller og jagter en kontrakt til næste sæson, hvor han bliver seniorspiller.

I GOG har man i forvejen norske Alexander Blonz og unge Joachim Lyng. Blonz har kontrakt frem til sommeren 2025 og Lyng har til sommeren 2027, og derfor er vejen til en fast plads på GOG’s ligahold ikke banet for Frederik Jægerum. Derfor er han ude at afsøge markedet, men det er ikke et ueffent CV, som han har. Senest i sommer var Jægerum en del af det danske U19-landshold, der var til VM.

Nu har FHK haft muligheden for at se Frederik Jægerum an, og om det kaster noget af sig vil tiden vise.

– Han havde spurgt om han måtte træne med, og mere er der ikke i det, siger administrerende direktør i Fredericia Håndboldklub, Thomas Renneberg-Larsen.

Den administrerende direktør oplyser, at man også i den kommende tid vil opleve andre unge spillere, fra andre klubber, komme til prøvetræning i FHK for at se om der er et match. Derfor slår Thomas Renneberg-Larsen fast, at man ikke skal lægge noget i, at Jægerum har trænet med i FHK.

I denne sæson har FHK unge Lukas Karlskov som gardering for Martin Bisgaard på venstrefløj. Karlskov har dog kun fået sporadiske indhop, senest mod TTH Holstebro, hvor han spillede omkring ti minutter, da Martin Bisgaard havde en sjælden offday. Karlskov står til at have kontraktudløb i sommeren 2024, og derfor skal FHK finde ud af, hvad der skal ske på positionen som reserve for Bisgaard til sommer.

Selvom Lukas Karlskov er det eneste alternativ til Martin Bisgaard i FHK’s ligatrup, har han dog ikke været i kamptruppen til alle kampe. Der har man vurderet, at bagspilleren Jonas Kruse ville gøre mere gavn end Karlskov, som derfor har været helt udeladt af truppen.

Om fremtiden i Fredericia Håndboldklub bliver med Lukas Karlskov, Frederik Jægerum eller en helt tredje som backup for Martin Bisgaard vil fremtiden vise.