Lørdag går Dansk Folkeparti på gaden i hele landet. Således også i Fredericia, hvor man kan møde formand for partiets byrådsgruppe, Susanne Eilersen og den nyopstillede kandidat til Europaparlamentsvalget, Sune Nørgaard Jakobsen.

Dansk Folkeparti er på medlemsjagt, og prøver at drage nytte af den positive vibe, der er kommet over partiet efter en turbulent tid. Nu er der kommet ro på baglandet, og Morten Messerschmidt har fundet sig til rette som formand for Dansk Folkeparti. Derfor er det nu tid til at komme på gaden og markere sig.

– Vi har en landsdækkende kampagne som finder sted lørdag, hvor vi vil være at finde på gader og stræder i hele danmark. Vi er i fremgang i Dansk Folkeparti, og det vil vi gerne køre videre på ,og derfor er vi interesseret i at møde borgerne i gaderne og tale politik og på den måd få flere medlemmer. I Fredericia vil vi være finde at på Rådhuspladsen med kaffe og der vil være konkurrencer hvor man skal svare på tre spørgsmål. Vinderen får en flot købmandskurv. Til de første seks nyskrevede medlemmer får de et indestående år gratis, næste år med og en flaske vin med i hatten, siger Sune Nørgaard og fortsætter:

– Jeg tror, at det er vigtigt at komme ud blandt de mennesker det drejer sig om, høre hvad der rører sig og så er det oplagt for borgerne at spørge vores byrådsmedlemmer. vores gruppeformand Susanne Eilersen kommer og vil være villig til at svare på spørgsmål vedørende hvorfor for vi eksempelvis trak os fra budgettet, siger Nørgaard.

Han slår samtidig fast, at kritiske spørgsmål er velkomne. Både lokal politisk eller nationalt.

– Selvfølgelig er det velkommen, vi kan ikke være enige alle sammen, og det bedste ved demokrati er forskellighed og man kan lære noget noget ved at høre på dem man ikke er enige med, så det er en oplagt mulighed

Udover Susanne Eilersen, og Sune Nørgaard selv, vil dele af lokalbestyrelsen også være til stede.

– Der kommer dele af bestyrelsen, jeg selv inklusiv, og så har vi gruppeformand Susanne Eilersen med også, så der vil være mulighed for at tale lokalpolitik og tale Europa-politk, hvis der ligger spørgsmål og lurer, fortæller Sune Nørgaard.

Som nyopstillet kandidat til Europaparlamentet er Nørgaard klar, hvis spørgsmålene kommer.

– Det er en oplagt mulighed, jeg vil være glad for at svare på spørgsmål også, slår Sune Nørgaard fast.

Susanne Eilersen har tidligere udtalt, at hun mener det kan være godt for partiet, at der er røget nogen tidligere medlemmer ud. Det har gjort, at man i partiet nu vil i samme retning.

Jeg er enig med hende, vi er glad over at vi har været i et politisk stormvejr, og det har givet genstand for reflektion ind ad i partiet og lagt en ny retning, stadig med vores kernepolitik på bordet, men det er et parti i forandring, og vi har direkte indflydelse og er i arbejdsgrupper der udvikler politik. Vi var godt klar over i forhold til det her politiske stormvejr, at det ville koste os dyrt, men vi ved, at genrejsningen vil tage nogle år, men vi er på vej i den rigtige retning, og er takenemlige for at nogle vælgere igen sætter deres lid til Dansk Folkeparti, siger Sune Nørgaard.

Dansk Folkeparti vil være at finde ved Rådhuspladsen fra klokken 10:00 – 14:00.