Cykel Service i Fredericia, der ligger på Dannevirkevej, er lukket. Dette oplyser butikken på et skilt ved døren.

I mange år drev Kai og Winnie Juul Jensen Cykel Service, men i januar 2022 solgte de forretningen til Lars Birk Andersen og Phillip Jensen. Nu, halvandet år senere, har butikken drejet nøglen om.

Firmaet bag Cykel Service, Bike-Lease.dk ApS, fremviste et regnskab for 2022 på -223.000 kroner, og egenkapitalen var -171.000 kroner. Firmaet er nu under konkursbehandling.

AVISEN har forsøgt at forholde de to ejere til årsagen til konkursen, men det har ikke været muligt at træffe dem på det opgivne nummer for Cykel Service.

Det var ellers med store planer, at Phillip Jensen i januar 2022 offentliggjorde overfor AVISEN, at de havde købt forretningen.

– Det er primært den almindelige kunde vi henvender os til, men man kan også blive tilbudt leasing og finansiering, hvis man ønsker det. Vi åbner som en almindelig forretning, men med kvalitetscykler. Vi kommer til at lave et serviceområde med fokus på service af el-cykler, især dem med Bosch-motor, som vi vil slå os stærkt op på, og hvor vi virkelig vil vise, hvad vi kan, sagde han dengang.