Lene Bach Jørler stopper hos Business Fredericia, og bliver ny erhvervschef hos Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Lene Bach Jørler har været hos Business Fredericia siden etableringen i 2015, men snart stopper hun i den fredericianske erhvervsorganisation.

– Jeg glæder mig rigtig meget til lære de mange spændende virksomheder at kende i hele Kalundborg Kommune, og ikke mindst mine dygtige kollegaer på kontoret, og bestyrelsen i Kalundborgegnens Erhvervsråd. Jeg starter med en hulens masse hilse-på-kaffemøder, og generelt bare lande i mit nye job, siger Lene Bach Jørler.

– Jeg ved om nogen, at Lene brænder for erhvervsudvikling, og det strategiske arbejde, som hører med, for at kunne give det lokale erhvervsliv de bedste rammevilkår for at drive deres virksomhed, så jeg har stor forståelse for hendes valg af nye udfordringer. Lene får travlt som erhvervschef, men hun har orden i sit penalhus og hendes mange års erfaringer gør hende godt klædt på til opgaven, udtaler erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer.

– Det er godt nok rigtig træls, sagt på godt jysk – men som Kristian Drejer siger så har jeg naturligvis stor forståelse for Lenes valg, og Kalundborgegnens Erhvervsråd får en dygtig erhvervschef derom ingen tvivl. Nu skal vi i arbejdstøjet og i gang med at finde Lenes afløser, siger Fredericia Shoppings bestyrelsesformand Ole Mortensen, som afslutningsvis forsikrer alle om, at der er igangsat en fin overdragelse af verserende opgaver som vedrører Fredericia Shopping.

Lene Bach Jørler starter hos Kalundborgegnens Erhvervsråd onsdag den 1. marts og har sidste arbejdsdag hos Business Fredericia fredag den 24. februar. Helt naturligt så flytter Lene Bach Jørler og hendes ægtefælle til Kalundborg Kommune, hvilket bliver i løbet af sommeren.