Palle Dahl har siden den 23. oktober været sygemeldt fra Fredericia Byråd. Nu meddeler, at han er tilbage igen den 1. januar 2024.

Byrådsmedlemmet fra Dansk Folkeparti blev for et par år siden ramt af en blodprop i hjernestammen, og den har han fået senfølger af. Som konsekvens af det sygemeldte han sig den 23. oktober, da han end ikke kunne løfte en liter mælk. Rådet fra lægen dengang var, at Dahl skulle trække stikket. Det har han nu gjort.

– I samråd med min kiropraktor, samt efter samtale med borgmesteren, føler jeg mig nogenlunde klar til at genoptage mit politiske erhverv som lokalpolitiker, siger Palle Dahl.

Derfor har han haft en samtale med borgmester Steen Wrist i sidste uge, hvor de drøftede, hvordan Palle Dahl skulle starte op med byrådsarbejdet igen. Efter samtalen med borgmesteren har Dahl sendt en mail til kommunaldirektør Thomas Japp, hvor han informererede om, at han er på højkant igen fra næste år.

– Min kiropraktor tror ikke på, at yderlige behandlinger vil have den store gavnlige effekt på min tilstand i venstre arm, dog skulle vi lige tale sammen medio december. Derfor er planen den, med mindre helbredstilstanden bliver forværret, at jeg har sidste fraværsdag den 31/12-2023, lyder det fra Palle Dahl.

I forbindelse med Palle Dahls sygemelding har første suppleant for Dansk Folkeparti, Inger Nielsen, udgjort partiets byrådsgruppe med gruppeformand Susanne Eilersen, og det vil Nielsen fortsætte med frem til den 31. december 2023, hvorefter Palle Dahl igen er tilbage i arbejdstøjet.