En alvorlig brand har hærget Fredericia Banegård i nat, hvor flere busser blev sat i brand. Selvom slukningsarbejdet er i gang og forventes at fortsætte til middag, er alle busser i drift, ifølge Sydtrafik.

Branden, som opstod i nat, var så voldsom, at TrekantBrand fortsat arbejder på stedet. Sydøstjyllands Politi har tidligere på morgenen informeret AVISEN om, at slukningsarbejdet forventes at vare frem til middagstid.

Til trods for brandens omfang, har Sydtrafik forsikret, at alle busser fortsat er i drift. Dog kan busserne, der holder på Fredericia Banegård, opleve mindre forsinkelser på grund af slukningsarbejdet.

– De fire busser, som er brændt, er alle fra Tidebus. De kører regionalruter til Vejle, og der er indkaldt erstatningsbusser, siger Louise Christine Rasmussen, kommunikationskonsulent hos Sydtrafik.

I nat har der også været en brand hos Dinos Legeland. En person er anholdt, og sættes i forbindelse med både branden hos Dinos Legeland og på Fredericia Banegård. Læs mere om det her: