Modtager man en mail fra Fredericias borgmester Steen Wrist i disse dage skal man læse den en ekstra gang.

Der er lige nu en eller flere som forsøger at udgive sig for at være Fredericias borgmester og sender mail i hans navn. Her igennem forsøge de at narre modtagerne til eksempelvis at arbejde for dem, skriver Steen Wrist, i et opslag på facebook.

– Det startede med at vedkommende sendte mails rundt til kommunale mailadresser. Det er til at håndtere, her kan man internt blokere afsenderen, skriver Wrist.

Han gør det klart, at han hverken har klikket på links i en mail eller har fået sin computer hacket, men at det ganske enkelt er mailadresser, der ligner hans som er oprettet af andre.

– Men nu er vedkommende begyndt, at sende henvendelser direkte til borgere i Fredericia f.eks. med anmodninger om, at jeg har noget arbejde de skal gøre for mig. Nej jeg har ikke klikket på et link, og min computer er ikke hacket. Det er ganske enkelt en person, som opretter mailadresser der ligner at jeg er afsenderen. Det er ubehageligt, at nogen udgiver sig, for at være mig, da man jo ikke ved, hvad der ellers bliver skrevet ej heller til hvem, udtrykker Steen Wrist i opslaget.

Sagen er overdraget til politiet.

Læs hele opslaget herunder: