I weekenden blev den populære lædervarebutik, Bison Lædervare, i Fredericia mål for indbrud. Gerningsmændene efterlod en knust rude og et spor af ødelæggelse. Indehaveren, Birgit Andersen, er frustreret over indbruddet og den ødelæggelse, det har forårsaget. Hun kalder gerningen for “fuldstændig nytteløs”, og politiet har nu iværksat en efterforskning for at finde frem til gerningsmændene.

Birgit Andersen, indehaver af Bison Lædervare skal have fat i endnu en rude til hendes butik, for anden gang på en måned har der været forsøg på indbrud i butikken, denne gang med et anden udfald end tidliger. Gerningsmændene stjal 13 tasker, efter at have knust et vindue med en stor sten

– De kom ikke igennem det ene vindue, men det ser ud til, at de har prøvet igen ved det andet. Jeg kan ikke lade være med at tænke, at det er de samme gerningsmænd, siger Birgit Andersen.

Hun bemærker også, at det er uforståeligt, hvordan gerningsmændene ikke har skåret sig, ruden er utrolig skarp.

– Det er fuldstændig nytteløst. Hvad får de ud af at stjæle de få tasker? For os resulterer det blot i bøvl, oprydning, ødelagte varer og et dårligt humør. Det er virkelig uforståeligt og helt ærligt, dybt frustrerende, fortsætter Andersen.

Vicepolitikommisær Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi bekræfter indbruddet.

– En opmærksom medarbejder fra kommunen bemærkede, at en rude var blevet knust hos Bison Lædervare. Det er helt utroligt at det sker to gange på så kort tid, men vi kan intet sige om hvorvidt det er de samme gerningsmænd, fortæller Ross.

Hvis nogen bliver tilbudt en taske, der kan være stjålet fra Bison Lædervare, bør de straks kontakte politiet. Andersen bemærker, at nogen af taskerne kan have glasskår i sig, og råder folk til at passe på. I butikkens opslag opfordre Birgit Andersen til at man passer på sine fingre, hvis man bliver tilbudt en billig taske.