Det var en helt særlig sommeraften på Cirkelbroen, da Aura Dione gik på scenen for at starte denne sommers række af koncerter. Vinden var stille, regnen holdt pause, og flere hundrede mennesker var samlet for at høre hendes musik.

Den perfekte start på Augusts koncerter, melankoli blandet med højt humør. Aura Dione kan betage. Som hun tidligere er blevet betaget af Fredericia og oplandet, især én bestemt person har rørt hende. I Skærbæk mødte hun en usleben diamant og hun skrev sit nyeste album der.

– For 13 dage siden blev jeg mor til en datter – ved en fødsel gennem kejsersnit. Nu er jeg her og håber I vil dele musikken med mig, til min allerførste koncert efter fødslen, fortalte Aura Dione sagte, gennem mikrofonen.

Alligevel holdte hun sig ikke tilbage, og begav sig ud blandt publikum for at instruerer fællessange. Som koncerten skred frem, skinnede solen og oplyste Fyn i smukke farver, kulisse for aftenens begivenheder var sat. Mennesker kyssede, børn legede i sandet, og alle nød stemningen, der nærmest omfavnede dem.

Aura Dione, har været en del af den danske musikscene siden hendes debutalbum ‘Columbine’ udkom i 2008. Siden da har hun udgivet tre andre albums, det seneste ‘Life of a Rainbow’ kom ud sidste år.

Auras musik er indtagende og oppe på volden, stoppede løbere op og tog deres høretelefoner ud for at lytte, men hun bad musikerne spille, så hun ville glemme at hun havde en baby.

Det var en perfekt start på koncertrækken denne sommer, hvor Kalaset, Alberte Winding og Erann DD også skal spille.

Spilleplan for 2023 på Cirkelbroen

  • 3/8 Aura Dione
  • 10/8 Kalaset
  • 17/8 Alberte Winding
  • 24/8 Erann DD