Alberte Winding og Andreas Fuglebæk leverer solid sommerkoncert på Cirkelbroen i Fredericia

Torsdag aften var Cirkelbroen i Fredericia igen vært for en mindeværdig sommerkoncert. Denne gang var det Alberte Winding og Andreas Fuglebæk, der stod for underholdningen, og de skuffede ikke.

Allerede fra starten var det tydeligt, at de to musikere havde en særlig kemi på scenen. Alberte Windings vokal kombineret med Andreas Fuglebæks evner på guitaren resulterede i en række veludførte numre, der blev godt modtaget af publikum.

Stranden var tætpakket med folk, både unge og ældre, der var kommet for at høre duoen live. Mellem numrene delte de to små historier fra deres liv og karriere, hvilket gav en ekstra dimension til koncerten. Det skabte en afslappet stemning, som mange nok vil beskrive som typisk for sommerkoncerterne på Cirkelbroen.

Folk måtte sprede sig godt ud over stranden for at høre plads til alle, og den bløde skyerne og solen bag byen skabte en intim atmosfære. Alberte fortryllede publikum med alt fra “Lyse nætter” til “Tju bang chokolademand”, samt en blanding af andre både ældre og nyere sange.

For mange i publikum var det måske ikke overraskende at mærke den dybe forbindelse mellem Alberte og Andreas. De to er ikke kun musikalske partnere men også livspartnere, noget der skinnede igennem i deres samspil og energi på scenen. Alberte har tidligere delt, hvordan Andreas kom ind i hendes liv og fik alt til at falde på plads, og dette var tydeligt at se denne aften.

Efterhånden som mørket faldt på, og byens lys tændtes i baggrunden, fortsatte koncerten med flere hits. Der var en generel fornemmelse af samhørighed blandt publikum, som klappede og sang med på flere af numrene.

Koncerten sluttede med stort bifald fra det taknemmelige publikum. Alberte og Andreas takkede for den varme modtagelse og forlod scenen, mens folk langsomt begyndte at pakke sammen og drage hjemad.

Med endnu en vellykket koncert på Cirkelbroen kan Fredericias borgere og besøgende se frem til den sidste musikalske oplevelser på cirkelbroen denne sommer, næste torsdag, med Erann DD.