Onsdag aften er tre kvinder blevet udsat for tricktyveri. I to af tilfældene har en person udgivet sig for at være fra kommunens hjemmepleje.

Vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard oplyser, at episoderne er sket i samme tidsrum på Teglgårdsvej og på Vesterbrogade i Kolding. Den ene episode på Teglgårdsvej fandt sted klokken 19:02, hvor en kvinde forsøgte at komme ind i en 86-årig kvindes lejlighed. Kvinden, der ville ind, endte med at masse sig forbi forudrettede, men efter kort tid forlod hun stedet igen uden udbytte. Kvinden beskrives som 35-40 år, der talte dårligt dansk, muligt udenlandsk udseende og var iført en lysebrun frakke.

Den anden episode på Teglgårdsvej fandt sted mellem onsdag klokken 19:00 – 19:30, hvor en 88-årig kvinde var hjemme i lejligheden. En kvinde kom og sagde til hende, at hun er fra den kommunale hjemmepleje. 

– Det undrede kvinden sig over, og så kom der en mand og gik rundt, og det gjorde den forudrettede utryg. De forlod stedet igen uden at stjæle noget, siger Finn Ellesgaard og oplyser, at der ikke er noget signalement af de to personer.

Den sidste episode fandt sted på Vesterbrogade mellem onsdag klokken 19:20 – 19:25. En 94-årig kvinde fik pludselig besøg af en kvinde, der opgav sig fra at være en kommunal hjemmehjælper. Den 94-årig kvinde blev efterfølgende fastholdt, og så kom der en mand ind, der tog en pung op af en taske og stjal et mindre kontantbeløb, hvorefter begge personer igen forlod i stedet.

I dette tilfælde beskrives kvinden som 160 cm høj, kraftig af bygning og var iført en grå regnfrakke. Manden beskrives som 160 cm høj, almindelig af bygning og var iført sort tøj. Begge personer talte dansk.