Covid19 har af gode grunde forhindret Lions Club sædvanlige aktiviteter i lokalområdet.

Senest måtte den traditionsrige nytårskoncert i januar aflyses. Alligevel har klubben, trods de manglende indtægter, støttet flere lokale projekter.
En tilbagevendende begivenhed er Lions Club Elbos kåring af året borger i Taulov/Skærbæk. Ved et klubmøde i Elbohallen er ”årets borger” blevet hædret. Hæderen blev tildelt Anne Grethe Nissen, Skærbæk.

Med prisen hylder Lions Club Elbo en lokal personlighed og ildsjæl, som i særlig grad har ydet en ekstraordinær indsats gennem en lokal organisation, forening eller virksomhed, der berører og socialt gavner lokalområdets borgere.

I indstillingen, som Lions Club Elbo modtog fra Stævnhøjs bestyrelse, blev følgende fremhævet;


Anne Grethe Nissen har igennem mere end 25 år været en aktiv del af livet på Stævnhøj. Hendes mand levede sine sidste år på plejecentret Stævnhøj og Anne Grethe kom og så til sin mand hver dag. Hun fandt hurtigt ud af at gøre sig nyttig i det arbejde, der foregik omkring hende, og efter hendes mands død fortsatte hun med at komme der og udvidede sine gøremål mere og mere. Hun har gennem mange år været et aktivt bestyrelsesmedlem i Stævnhøjs Venner, heraf mange år som formand.

Der foregår altid meget forskelligt, hvor Anne Grethe er med, eller endda har været initiativtager til aktiviteten. Arrangementer som bankospil, hyggesnak med kaffe og kage, hjælp ved gudstjenester og ved større arrangementer, hvor der er underholdning af forskellig art – gerne med sang og musik. Anne Grethe er altid primus motor i borddækning, blomsterpyntning og fine servietter. Hun tager endda gerne og ofte del i opvasken efter et arrangement!

Anne Grethe er virkelig værd at hædre som året borger, slutter indstillingen

Med titlen fulgte 5.000,00 kr. Penge, som Årets Borger 2021, skal videreformidle til et humanitært formål, som kan godkendes af Lions Club Elbo. Til minde om hæderen modtog Anne Grethe Nissen en personlig gave til minde om udnævnelsen.

Anne Grethe var ikke i tvivl om hvilket formål prisen skulle gå til. Jeg ønsker at bruge pengene, som en del af finansiering af et nyt akvarium på Stævnhøj, sagde en stolt prismodtager i sin takketale.

Vores lokalområde er fyldt med sådanne ildsjæle og vi har haft et stærkt felt af kandidater til prisen, udtaler præsident Henrik Unnerup. Men da vi behandlede indstillingerne på Anne Grethe Nissen, var vi ikke i tvivl om, at vi her havde fat i den helt rigtige kandidat.